Køkkenet i Norskehuset

Køkkenet er på ca 15 kvm. Der er to døre i rummet, dels ud til det fri, og dels via en mellemgang ind til Riddersalen.
I mellemgangen er der 2 højskabe med tallerkener, glas, kopper, skåle, kander, bestikket osv.

Der er 6 kogeplader i midten af køkkenet på en kogeø. Over kogeøen er der en emhætte. I skabene under kogeøen er der gryder og pander.
Der er en solid opvaskemaskine. Det er dog ikke en industrivasker, men en husholdningsmodel af god kvalitet.
Der er et stort køleskab (højskab = 2m). Der er ingen fryser i dette køkken.
I fornuftig arbejdshøjde har vi en indbygningsovn. Ovnrummet er noget større end en husholdningsbageovn. Der er en særlig “finte” ved ovnen. Varmen starter først når tiden er sat.
Der er i øvrigt det køkkengrej, der skal være til madlavningen, men hvis du har speciel forkærlighed for bestemte redskaber, så tag dem med hjemmefra – lejren bliver brugt af mange forskellige, og vi har ikke alle det samme syn på rigtigt & forkert.