Priser

Et hverdagsdøgn går fra kl 09:00 til 09:00
En weekend starter fredag kl 09:00 og slutter søndag kl. 22:00
En sommerlejr starter lørdag kl 14:00 og slutter den efterfølgende lørdag kl. 12:00 (altså to timer før næste lejemål starter).
Hvis du har brug for andre tider så send en forespørgsel til udlejer.

Hverdag kr. 2.300,-
Weekend kr. 6.600,-
Sommerlejruge kr. 19.100,-

Aconto for el:

  • sommer pr påbegyndt døgn kr. 400,- (fra og med d. 1 marts)
  • vinter pr påbegyndt døgn kr. 800,- (fra og med d. 1 oktober)

OBS: Lejepriserne er baseret på holdstørrelser af max 45 deltagere. Hvis I bliver flere vil udlejer oplyse en tillægspris når I sender en forespørgsel.

Vi lejer udlejer normalt ikke enkeltdage i sommerferieperioden.

Når du har sendt en lejeforespørgsel til udlejer vil du modtage en lejekontrakt retur, med oplysning om lejebeløbet, herunder hvor meget der skal indbetales aconto, samt frist for hvornår acontobeløbet skal være indbetalt.
Bemærk: Lejekontrakten er kun bindende for os, hvis du har indbetalt acontobeløbet inden fristens udløb.
Der kan betales via girokort, eller via overførsel til vores bankkonto. De relevante kontonumre fremgår af lejekontrakten.
Husk at sige til, hvis du ønsker at modtage en e-Faktura.
Det er meget svært for os, at se om du repræsenterer en klassekasse, forældreforening, eller lignende, eller om lejekontrakten skal betales af det offentlige. Vi er en lille forening, med et enkelt faktureringssystem, og det fanger ikke automatisk EAN numre, så du må meget gerne hjælpe os med at få fakturaen rigtigt afsted.Hvis blot du sender os dit EAN nummer, sender vi en elektronisk faktura via vores bank. Banken sender kun fakturaer en gang i døgnet, men mon ikke det rækker ;-).
Arbejdet med udlejningen er fritidsarbejde, så hvis det lønnede job kræver ekstraordinær opmærksomhed, så kan der selvfølgelig gå en dags tid eller to mere inden du modtager fakturaen.